Mirka
Olen liikunta- ja hyvinvointialan ammattilainen Tampereelta. Koulutukseltani olen liikuntaneuvoja (LPT) ja lisäksi olen käynyt useita liikunta-alan lisäkoulutuksia:

  • Urheiluopistojen PERSONAL TRAINER -sertifikaatti
  • Urheiluopistojen Kuntosalivalmennuksen peruskoulutus
  • Suomen Voimisteluliiton koulutusjärjestelmän Ryhmäliikunnanohjaajan syventävä jatkokoulutus (2-taso)
  • SPARTAN GEAR Toiminnallisen harjoittelun Personal Trainer
  • SPARTAN GEAR Kahvakuulaohjaajakoulutus (Level 1)
  • SPARTAN GEAR Bodyweight-ohjaajakoulutus

Personal Training -työn lisäksi ohjaan toiminnallista harjoittelua erilaisille ryhmille ja kesäisin ohjaan myös BOOTCAMP-ulkotreenejä. Teen myös satunnaisia promootio-, kuvaus- ja fitnessmallikeikkoja.

Liikunta on aina ollut osa elämääni ja olen harrastanut eri urheilulajeja pienestä pitäen. Tällä hetkellä oma harrastukseni on kuntosaliharjoittelu ja Crossfit. Lisäksi minulla on myös fitness-kilpailutaustaa IFBB Body Fitnessissä, josta mukaan on tarttunut Body Fitness junioreiden NFE Fitness Cup, 2014 –voitto ja kansainvälistä kokemusta (IFBB World Juniors and Masters Championships, Mexico 2014).

Valmennustyössä otan jokaisen asiakkaan huomioon yksilönä ja valmennukseni sopivat kaikille ihmisille ikään tai sukupuoleen katsomatta. Tarjoan ammattimaista, osaavaa ja henkilökohtaista valmennusta tavoitteista riippumatta!
Valmentajana olen helposti lähestyttävä, kannustava ja tarvittaessa hyvinkin vaativa. Parasta työssäni on se, että myös minulla on mahdollisuus oppia jatkuvasti uutta, käyttää osaamistani eri tavoitteilla olevien asiakkaiden kanssa ja kehittää sekä kouluttaa itseäni.

Valmentajana autan sinua tekemään tavoitteistasi totta! Ota rohkeasti yhteyttä ja suunnitellaan mikä olisi sinun tavoitteillesi sopiva valmennuskokonaisuus.