Mirka
Olen liikunta- ja hyvinvointialan ammattilainen sekä yhden lapsen äiti Tampereelta. Koulutukseltani olen liikuntaneuvoja (LPT) ja lisäksi olen käynyt useita liikunta-alan lisäkoulutuksia.

Liikunta on aina ollut osa elämääni ja olen harrastanut eri urheilulajeja pienestä pitäen. Nuoruudessa harrastin ja kilpailin muun muuassa yleisurheilussa, ja pesäpallon parissa vierähti 10 vuotta. Myöhemmin innostuin harjoittelemaan tavoitteellisesti kuntosalilla, joka johti kilpailemaan myös fitnessurheilun parissa IFBB Body Fitneksessä.

Tällä hetkellä harrastan monipuolisesti liikuntaa ilman kilpaurheilutavoitteita. Käyn aktiivisesti kuntosalilla ja lenkkipoluilla viihdyn niin rattaiden kanssa kuin ilmankin. Myös joogaharjoitukset ovat tärkeänä osana elämääni, niin mielen kuin kehon hyvinvointina. Monipuoliset ulko- ja porrastreenit ovat intohimoni erityisesti kesäaikaan, kun taas talvisin pidän lumilautailusta ja hiihdosta. Urheilu ja terveelliset elämäntottumukset ovat minulle tärkeitä ja sen vuoksi olenkin tehnyt niistä itselleni ammatin. Kuinka mahtavaa onkin työskennellä omassa unelma-ammatissa!

Parasta työssäni on saada asiakas motivoitumaan liikunnasta, löytämään oman juttunsa liikunnan parista ja saavuttaa paremman fyysisen kunnon. Valmennustyössä otan jokaisen asiakkaan huomioon yksilönä ja valmennukseni sopivat kaikille ihmisille ikään tai sukupuoleen katsomatta. Tarjoan ammattimaista, osaavaa ja henkilökohtaista valmennusta tavoitteistasi riippumatta!

Erityisosaamiseeni kuuluvat yksilö- ja ryhmävalmennus, kunto- ja terveysliikunta, hyvinvointi- ja elämäntapavalmennus, kehonmuokkaus sekä äitiysliikunta. Painotan valmennuksissani myös vahvasti toiminnallisuutta ja liikkuvuusharjoittelua.

Valmentajana autan sinua tekemään tavoitteistasi totta! Ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan mikä olisi sinun tavoitteillesi sopiva valmennuskokonaisuus.

Koulutukset

  • Liikuntaneuvoja (LPT), Varalan Urheiluopisto
  • Urheiluopistojen PERSONAL TRAINER -sertifikaatti, Varalan Urheiluopisto
  • Urheiluopistojen Kuntosalivalmennuksen peruskoulutus, Varalan Urheiluopisto
  • Ryhmäliikunnanohjaajan syventävä jatkokoulutus (2-taso), Suomen Voimisteluliitto
  • Toiminnallisen harjoittelun Personal Trainer, Spartan Academy
  • Kahvakuulaohjaajakoulutus (Level 1), Spartan Academy
  • Bodyweight-ohjaajakoulutus, Spartan Academy
  • Voimavalmentaja, Spartan Academy
  • 200h Hatha-Vinyasa joogaopettajakoulutus, Yoga Alliance -sertifioitu
  • Äitiysliikunnan peruskoulutus, Äitiysliikunta-akatemia