PERSONAL TRAINING -YKSILÖVALMENNUS

Mirka
Valmennukset suunnitellaan ja toteutetaan aina yksilöllisesti asiakkaan tavoitteet ja tarpeet huomioiden. Yksilövalmennuksessa on kyse henkilökohtaisesta valmennuksesta, jonka vuoksi valmennukset sisältävät aina alkuhaastattelutapaamisen missä kartoitetaan tämän hetkinen tilanne ja tavoitteet. Tapaaminen on maksuton eikä sido sinua mihinkään jatkotoimenpiteisiin. Alkukartoitus on mahdollista toteuttaa myös sähköisesti netissä. Yksilövalmennus sopii sinulle, joka haluaa parantaa elämänlaatua, löytää liikunnan ilon ja saavuttaa kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin. Personal Trainer auttaa sinua saavuttamaan yhdessä luodut tavoitteet!

Yksilövalmennukset toteutetaan Tampereella, mahdollisuus myös etävalmennuksiin sähköisesti.
Kaikki valmennuspaketit sisältävät:

  • Maksuton alkuhaastattelutapaaminen ja tavoitteiden laatiminen
  • Omien lähtökohtiesi mukaan suunniteltu henkilökohtainen harjoitusohjelma ja sen päivitykset tarvittaessa valmennuksen aikana
  • Ruokapäiväkirjan analysointi ja ravintoneuvonta, henkilökohtainen ruokavalio
  • Haluttaessa ohjeet lisäravinteisiin
  • Harjoitusohjelmaan tutustuminen ja siihen opastus
  • Valmentajan tuki ja seuranta puhelimitse ja sähköpostitse valmennuksen aikana

RYHMÄVALMENNUS

Ryhmävalmennukset toteutetaan 5-10 henkilön ryhmissä. Ryhmävalmennus sopii sinulle, joka kaipaat valmentajan lisäksi ryhmän tukea ja tsemppiä. Ryhmän voi koota kaveri-, työ tai vaikka opiskeluporukasta. Valmennus voi tapahtua kuntosalilla, liikuntatilassa tai ulkona. Valmennuksen sisältö räätälöidään yhdessä ryhmän toiveiden ja tavoitteiden mukaisesti!
Ryhmävalmennukset toteutetaan Tampereella.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjousta juuri teidän ryhmälle sopivasta valmennuksesta!

YRITYSLIIKUNTA

Tarjoan yrityksille monipuolisia liikunta –ja hyvinvointipalveluja. Voimme räätälöidä paketin juuri teille sopivaksi kokonaisuudeksi! Hinta määräytyy aina tapauskohtaisesti. Alla esimerkkejä erilaisista yrityksille sopivista vaihtoehdoista:

  • Taukoliikuntaa tai ohjeistukset siihen
  • Liikunta- ja hyvinvointipäivät toiveidenne mukaisesti
  • Tutustuminen uuteen liikuntalajiin ryhmässä, kuten esimerkiksi kehonhuolto, toiminnallinen harjoittelu, kahvakuula, kehonpainoharjoittelu
  • Personal Trainer -palvelut

Ota yhteyttä ja pyydä tarjousta juuri teille sopivasta liikuntatunnista tai palvelusta!

HENKILÖKOHTAINEN HARJOITUSOHJELMA

Henkilökohtainen harjoitusohjelma on treeniohjelma, joka voidaan laatia vaikkapa kuntosalille tai kotiin. Ohjelma laaditaan aina yksilöllisesti asiakkaan taustatietojen, tavoitteiden ja tarpeiden perusteella. Kysy lisää!

HENKILÖKOHTAINEN RAVINTOSUUNNITELMA

Henkilökohtainen ravintosuunnitelma sopii sinulle, jos kaipaat vinkkejä muun muassa terveellisempään elämäntyyliin, painonpudotukseen tai muuhun sinun tarpeisiisi sopivaan ravinto-ohjelmaan. Suunnitelmaan kuuluu henkilökohtainen ruokavalio allergiat ja erityisruokavaliot huomioiden, ruokapäiväkirjan analysointi sekä konsultointi sähköpostitse. Suunnitelma laaditaan yksilöllisesti asiakkaan tavoitteiden ja alkukartoituksen perusteella.

Kaikki valmennukset toteutetaan pääosin Wolf Fitness Clubilla Tampereen keskustassa ja tarvittaessa myös ulkona.